Nomineer hier jouw Steunpilaar van het Jaar!

Ken jij iemand die altijd voor iedereen klaarstaat? Ook bij nacht en ontij?  Bij wie je terecht kunt voor een dampende kop koffie, een troostende arm en een luisterend oor? Geef die man of vrouw dan op voor de verkiezing van Steunpilaar van het Jaar!

Steunpilaren zijn in de regel bescheiden mensen. Niet het type dat in de schijnwerper wil staan. Overtuig je Steunpilaar om dat eens een keer wel te doen. Want hij of zij moet toestemming geven voor de nominatie. Daarom vragen we jou naast een motivatie voor de nominatie, ook het mailadres en telefoonnummer van de Steunpilaar. Die gegevens publiceren we natuurlijk niet en gebruiken we nergens anders voor dan om te checken of de Steunpilaar oké is met de nominatie.

Je kunt je Steunpilaar nomineren tot 22 januari 2012 24.00 uur

Naam en  foto van de voorgedragen Steunpilaar worden, samen met jouw motivatie van de nominatie,  gepubliceerd op de website.

Vanaf 23 januari kan heel Nederland zijn stem (eenmalig) uitbrengen via de website www.steunpilaarvanhetjaar.nl.

De stemronde duurt tot 19 februari 24.00 uur.

Daarna worden de stemmen geteld en gecontroleerd en volgt officiële bekendmaking van de winnaar tijdens de prijsuitreiking op zaterdag 3 maart tijdens een (landelijke) feestelijk bijeenkomst.

Onderstaand het formulier om iemand voor te dragen om genomineerd te worden als Steunpilaar van het Jaar 2012.

  • Graag plaatsen we een foto van de genomineerde bij de stemformulieren; de kans dat de genomineerde meer stemmen krijgt, neemt dan toe!
  • Geef in max. 3000 tekens (ca. 500 woorden) weer waarom diegene die jij nomineert de titel "SteunPilaar van het Jaar" verdient.
  • Graag willen we na jouw nominatie toestemming vragen aan de genomineerde.
  • Graag willen we na jouw nominatie toestemming vragen aan de genomineerde. Bij het niet invullen van een telefoonnummer of mailadres kunnen we nominatie niet invoeren.

Zoeken en vinden!

picture

Blijf op de hoogte!

Het laatste nieuws in je mailbox:

Wat wordt er over ons gezegd op twitter?

For this Twitter Tracker search widget to work you need to authorise with Twitter in "Dashboard" -> "Settings" -> "Twitter Tracker Auth".